Silvercross Kinderwagen Classic - Balmoral Navy & White

Art nr. 39571753
Silvercross Kinderwagen Classic Balmoral Een echt icoon noemen we deze wandelwagen van Silvercross. De Baltimore wordt met de hand gemaakt in Engeland en omvat alles wat we verstaan onder luxueus. Van het prachtige onderstel tot de met de hand gestikte bekleding. Het vakmanschap zorgt voor een
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 2.399,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Silvercross Kinderwagen Classic Balmoral

Een echt icoon noemen we deze wandelwagen van Silvercross. De Baltimore wordt met de hand gemaakt in Engeland en omvat alles wat we verstaan onder luxueus. Van het prachtige onderstel tot de met de hand gestikte bekleding. Het vakmanschap zorgt voor een stijlvolle, comfortabele en betrouwbare kinderwagen. Naast gebruik buiten kan de Balmoral ook perfect gebruikt worden als wiegje in de woonkamer. Zo heb je een echte eycatcher in huis waar je kindje heerlijk in kan wegdromen.
Opgelet: Deze kinderwagen bevat enkel de draagmand.Het is niet mogelijkhier achteraf een zitje op te plaatsen.

  • Uniek ontwerp
  • Gebruik gemaakt van eersteklas materialen
  • Met dehand gemaakt
  • Grote,geveerdewielen
  • Schuimgevulde banden
  • Kleur: Blauw en wit

Wat is het volgende? Dat is een vraag die Silvercross zich elke dag stelt. Silvercross blijft inspiratie halen uit nieuwe technologieën, nieuwe materialen en nieuwe manieren van denken en combineert deze met de noden van het hedendaagse gezin. Zo zorgt het voor een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje en maakt het mama’s en papa’s leven eenvoudiger. Het vereist ervaring en zorgzaamheid in combinatie met een grote portie liefde om een Silvercross wandelwagen te maken.

Specificaties
Merk SILVER CROSS
Kleur Blauw
    Laden
    Laden