Silvercross Kinderwagen Classic - Kensington White & Navy

Art nr. 39571731
Silvercross Kinderwagen Classic Kensington Hoge kwaliteitskenmerken in combinatie met een traditioneel design en een luxueuze, elegante uitstraling. Dit is een perfecte beschrijving van de Kensington wandelwagen van Silvercross. De kinderwagen wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmannen die
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 1.890,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Silvercross Kinderwagen Classic Kensington

Hoge kwaliteitskenmerken in combinatie met een traditioneel design en een luxueuze, elegante uitstraling. Dit is een perfecte beschrijving van de Kensington wandelwagen van Silvercross. De kinderwagen wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmannen die perfect de nodige technieken beheersen en elk detail tot in de puntjes afwerken. Je kan de wandelwagen gebruiken voor een leuke wandeling maar zeker ook als wiegje. Plaats de Kensington in de woonkamer en je hebt meteen een echte eyecatcher in huis waar je kindje heerlijk in kan wegdromen.
Opgelet:Deze kinderwagen bevat enkel de draagmand. Het is niet mogelijk hier achteraf een zitje op teplaatsen.

  • Uniek design
  • Met dehandgemaakt
  • Eersteklas materialen
  • Grote, geveerde wielen
  • Kleur: Blauw en wit

Wat is het volgende? Dat is een vraag die Silvercross zich elke dag stelt. Silvercross blijft inspiratie halen uit nieuwe technologieën, nieuwe materialen en nieuwe manieren van denken en combineert deze met de noden van het hedendaagse gezin. Zo zorgt het voor een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje en maakt het mama’s en papa’s leven eenvoudiger. Het vereist ervaring en zorgzaamheid in combinatie met een grote portie liefde om een Silvercross wandelwagen te maken.

Specificaties
Merk SILVER CROSS
Kleur Blauw
    Laden
    Laden