Babydan Flex Section M Wit 33cm.

Art nr. 37869504
Babydan Flex Section M Wit 33 cm Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 17,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Babydan Flex Section M Wit 33 cm

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen), plaats jehetsysteem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

DezeSection M wordt gebruiktomje reeds bestaande Babydan Flexhekuit te breiden. Zo wordt de afmeting van het hek verlengd met 33 cm.

  • Extra verlengdeel voor een Babydan Flex hek
  • Afmeting: 33 cm
  • Hoogte: 71 cm
Specificaties
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 006103010
    Laden
    Laden