Beaba Thermobip Met Soepel Uiteinde - Kleur assortiment

Art nr. 39009951
Beaba Thermobip Met Soepel Uiteinde Kleur Assortiment De digitale thermometer van Beaba is een thermometer met soepel uiteinde. Dit zorgt ervoor dat het aangenamer is voor het kindje om de temperatuur in de poep te nemen en dat je geen risico hebt je kindje te verwonden. Na slechts 10 seconden geeft
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 8,59
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beaba Thermobip Met Soepel Uiteinde Kleur Assortiment

De digitale thermometer van Beaba is een thermometer met soepel uiteinde. Dit zorgt ervoor dat het aangenamer is voor het kindje om de temperatuur in de poep te nemen en dat je geen risico hebt je kindje te verwonden. Na slechts 10 seconden geeft de thermometer de lichaamstemperatuur al weer. Als de temperatuur gemeten is volgt er een geluidssignaal als er koorts is. De laatste meting wordt weergegeven als de thermometer opstart. Op deze manier kan je de temperatuur van je kindje goed opvolgen. De thermometer is waterbestendig en kan volledig gereinigd worden met alcohol. Na gebruik schakelt de thermometer automatisch uit zodat de batterijen langer mee gaan.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specificaties
Merk BEABA
Leveranciersnummer 920309
    Laden
    Laden