Chicco Co Sleeper Wieg Next2me - Chick To Chick (New)

Art nr. 39881184
Met de Chicco Next2me wieg kan jouw baby’tje heel dicht bij jouw slapen en toch in zijn eigen bedje liggen! Met het veilige bevestigingssysteem kan het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden. De Chicco Next2me wieg laat je toe om naast je baby te slapen en kan je hem gemakkelijk
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 185,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Met de Chicco Next2me wieg kan jouw baby’tje heel dicht bij jouw slapen en toch in zijn eigen bedje liggen! Met het veilige bevestigingssysteem kan het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden. De Chicco Next2me wieg laat je toe om naast je baby te slapen en kan je hem gemakkelijk voeden of in slaap wiegen wanneer je kindje wakker wordt.

 • Veilige en eenvoudige installatie
 • Hoogte in 6 standen regelbaar
 • Poten zijn uitschuifbaar
 • Voor kinderen van 0-6 maanden of 9 kg
 • De co-sleeper met geopend zijpaneel mag enkel worden gebruikt indien vastgemaakt aan het ouderlijk bed conform de instructies in de gebruikshandleiding.
 • Verzeker je ervan dat, als het wiegje in “Co-Sleeping-stand” (vastgemaakt aan het bed) gebruikt wordt, de bevestigingsriemen correct vastgezet zijn alvorens de baby in het wiegje te leggen. Het wiegje moet goed aansluiten aan de matras van de ouders en er mag geen ruimte tussen zijn.
 • De wieg niet doen hellen indien het wiegje in "Co-sleeping-stand" staat (vastgemaakt aan bed).

De eerste jaren met je baby zijn gevuld met unieke, waardevolle momenten. De missie van Chicco is om dicht bij ouders en hun kinderen te staan, met passie en vaardigheden, zodat van elk moment genoten kan worden.

Specificaties
Merk CHICCO
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 07079339220000
  Laden
  Laden