Beaba Babycook Solo Grijs

Art nr. 39008662
Beaba Babycook Solo Grijs De Babycook van Béaba is een stoomkoker en blender in 1. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen. Zo maak je in 10-20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje. Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen
Geen voorraad Geen voorraad Op voorraad            
Prijs
€ 149,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beaba Babycook Solo Grijs

De Babycook van Béaba is een stoomkoker en blender in 1. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen. Zo maak je in 10-20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje. Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en behouden de voedingsmiddelen hun oorspronkelijke smaak.
 Je kunt er een fruit- of groentepapje in klaarmaken, maar ook een complete maaltijd met vlees of vis. Uniek is ook de mogelijkheid om met de pasta/rijstkoker (apart verkrijgbaar) pasta- of rijstgerechten te bereiden. Alle ingrediënten gaan rauw in de Babycook en worden gestoomd, wat de gezondste manier van voedselbereiding is. Zonder toevoeging van zout, suiker of conserveringsmiddelen. Er zit erg veel smaak aan het eten, wat belangrijk is voor de smaakontwikkeling van je kindje.
Na het stomen kan je in de Babycook pureren tot de gewenste dikte. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder stoomvocht te pureren. Dit is belangrijk want wanneer je kindje groter wordt, kan de textuur van de voeding aangepast worden om richting het eten van vast voedsel gaan. Als je porties bewaard, kan je deze weer in de Babycook ontdooien en opwarmen met optimaal behoud van vitamines en mineralen.  
De grote inhoud (1100 ml) maakt het ook mogelijk om voor je peuter te stomen, vooral handig als het gezin iets eet wat je peuter nog niet mag.

 • Stoomkoker en blender in 1 toestel
 • Geschikt voor het stomen, pureren, ontdooien en verwarmen van voedsel
 • Optimaal behoud van vitamines en mineralen
 • Snelle en eenvoudige bereiding
 • Pureren tot gewenste dikte
 • Goed voor de smaakontwikkeling
 • Inclusief spatel zodat je veilig het mandje kan verwijderen en het kommetje leeg kan maken
 • Ontkalkingsindicator
 • Geluidssignaal en lampje bij het einde van de kooktijd
 • Inhoud: 1100 ml

 


Specificaties
Merk BEABA
Kleur Grijs
Prijsgroep NETTO Dit artikel heeft een netto-prijs waardoor dit geen korting geeft bij acties.
Leveranciersnummer 912461
  Laden
  Laden