Beaba Multi Porties Pink - 6 x 150ml Siliconen

Art nr. A00011180
Beaba Multi Porties - 6 x 150ml Pink Met deze bewaarvorm van Beaba kan je 6 porties van 150 ml tegelijkertijd invriezen. Zo kan je afhankelijk van de leeftijd en eetlust van je kindje nadien de nodige hoeveelheid groentepap ontdooien. De vorm is bestand tegen temperaturen van –55 graden tot 210
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 19,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beaba Multi Porties - 6 x 150ml Pink

Met deze bewaarvorm van Beaba kan je 6 porties van 150 ml tegelijkertijd invriezen. Zo kan je afhankelijk van de leeftijd en eetlust van je kindje nadien de nodige hoeveelheid groentepap ontdooien.
De vorm is bestand tegen temperaturen van –55 graden tot 210 graden en is geschikt voor gebruik in de microgolfoven en gewone oven. De silicone is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je de bevroren groentepap makkelijk uit de vorm kan halen.
De 6 compartimenten zorgen ervoor dat je een grote hoeveelheid voeding van invriezen maar ook dat je verschillende smaken in een vorm kan invriezen. Heb je bijvoorbeeld eens een beetje teveel gemaakt, dan kan je dit invriezen voor als je eens een keertje te weinig gemaakt hebt.
Het luchtdichte deksel zorgt ervoor dat de smaken en geuren optimaal bewaard blijven. Is je kindje al wat te oud geworden voor groentepap? Dan kan je de vorm blijven gebruiken als cakevorm.
De bewaarvorm kan met de hand of in de vaatwasser gereinigd worden.

  • 6x150 ml
  • Siliconen
Specificaties
Merk BEABA
Kleur Roze/Fuchsia
Leveranciersnummer 912615
    Laden
    Laden