Childhome Gliding Chair Rond - White Canvas Grijs + Voetenbank

Art nr. 39464914
Childhome Gliding Chair met Voetenbank Heerlijk zacht schommelen is een gezellig moment tussen ouder en baby. Laat je kindje lekker dicht bij jou tot rust komen en wieg het in slaap in deze comfortabele schommelstoel van Childhome. De Gliding Chair heeft zelfs een bijhorend voetenbankje dat zachtjes
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 329,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Childhome Gliding Chair met Voetenbank

Heerlijk zacht schommelen is een gezellig moment tussen ouder en baby. Laat je kindje lekker dicht bij jou tot rust komen en wieg het in slaap in deze comfortabele schommelstoel van Childhome. De Gliding Chair heeft zelfs een bijhorend voetenbankje dat zachtjes mee schommelt met de rest van de stoel. De rugleuning is verstelbaar in verschillende standen. Zo kan je de stoel aanpassen naar de voor jou meest aangename positie. De dikke kussens en gewatteerde armleuningen hebben een kwalitatieve afwerking en zorgen voor extra zitcomfort.

  • Schommelstoelmet voetenbank
  • Verstelbare rugleuning
  • Afmetingen: 67 x 118 x 104 cm
  • Materiaal: Beuken polyester
  • Onderhoud: destofkan bestgereinigd worden met een dry cleaner spuitbus

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

Specificaties
Merk CHILDHOME
Kleur Grijs
Leveranciersnummer GLCHRGW
    Laden
    Laden