Dodie Ronde Zuigspenen 2st - Debiet 2 3 Snelheden 0-6m

Art nr. 38977624
Dodie Ronde Zuigspenen 2st Debiet 2 3 Snelheden 0-6m Deze spenen zijn gemaakt voor de flessen met brede hals van Dodie en zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Dit is afhankelijk van de zuigsterkte van je kindje. Afhankelijk van het debiet van de speen gaat er sneller melk uit
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 4,99 € 2,50
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dodie Ronde Zuigspenen 2st Debiet 2 3 Snelheden 0-6m

Deze spenen zijn gemaakt voor de flessen met brede hals van Dodie en zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Dit is afhankelijk van de zuigsterkte van je kindje. Afhankelijk van het debiet van de speen gaat er sneller melk uit komen. Debiet 1 3 is de traagste speen (small), debiet 2 3 heeft een snellere melktoevoer (medium) en debiet 3 3 is de snelste speen (large). Deze laatste is meestal pas te gebruiken bij kindjes vanaf 6 maanden. De zuigspenen zijn per 2 van hetzelfde debiet verpakt.

Dodie streeft naar het magische moment tussen ouder en baby bij het geven van een flesje te ondersteunen. Door te luisteren naarde behoeften en wensen van ouders worden de producten zoontwikkeld dat ze praktisch en nuttig in gebruik zijn.

Specificaties
Merk DODIE
Leveranciersnummer 1200200
    Laden
    Laden