703106 Baby Annabell Schoenen 2ass. - 43cm

Item No. A00112903
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

Gouden schoenen met libel- en waterleliedecoratie.

""Zoooo schattig!"" Wat bedoelt Baby Annabell nou precies? De libellen, de waterlelies of haar schoenen? Waarschijnlijk alle drie. Haar schattige roze schoenen zijn voorzien van waterlelieappliqué en gouden riempjes. Het andere paar is helemaal gemaakt van goudkleurige stof en versierd met roze, glinsterende libellen. Ze zijn perfect om samen met mama naar de vijver in de tuin te gaan en te kijken hoe de libellen van waterlelie naar waterlelie vliegen.

- Originele kleding/accessoires voor de Baby Annabell-pop
- De accessoires van topkwaliteit stimuleren de verbeelding en bieden nieuwe opties en ideeën om te spelen

Baby Annabell Schoenen (43 cm) in twee verschillende uitvoeringen.


Description

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 43cm
Description 703106 Baby Annabell Schoenen 2ass. - 43cm
    Loading
    Loading