703113 Baby Annabell Sokken 2-pack - Assortiment

Item No. A00095525
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

Twee sets, elk met twee schattige paren sokken om kleine voetjes warm te houden.

Thuis loopt Baby Annabell meestal rond op haar sokken. Het zo leuk om ermee over de vloer te glijden. De ene set bestaat uit witte sokken met schattige waterlelies en een paar mintgroene sokken met dunne witte strepen. De andere set omvat een roze paar met libellen en een abrikooskleurig paar met schaapjes. De bovenrand van de sokken is voorzien van grappige ruches.

- Originele kleding/accessoires voor de Baby Annabell-pop
- De accessoires van topkwaliteit stimuleren de verbeelding en bieden nieuwe opties en ideeën om te spelen

Baby Annabell Sokken, set van 2 (43 cm) Set 1: eenmaal roze en eenmaal met waterleliemotief. Set 2: eenmaal mintgroen en eenmaal met schaapmotief.


Description

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 Assortiment
Description 703113 Baby Annabell Sokken 2-pack - Assortiment
    Loading
    Loading