827963 Baby Born soft touch Magic boy - 43cm

Item No. A00112205
Baby Born Magic heeft 10 levensechte functies (zonder batterijen), slapen, eten, in bad gaan... Leeftijd: vanaf 3 jaar Pop 43 cm
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 69,95 € 59,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Marketing text

Jongetje, toch. Wil je nog niet gaan slapen?' Het jongetje ligt op bed met zijn ogen wijd open en sabbelt op zijn speen. Het is tijd voor een trucje waar elke ouder of babysitter jaloers op zou zijn: draai de speen en het jongetje sluit zijn ogen. Waren echte baby's maar zo makkelijk...
Als je de speen draait, openen en sluiten de ogen van de pop, ongeacht de positie van het poppenlichaam. Het jongetje heeft ook slaperige ogen. Als je hem op zijn rug legt zonder zijn speen, dan gaan zijn ogen automatisch dicht.
Slapen, eten en in bad gaan zijn favoriete activiteiten. Hij vindt het heerlijk om water te drinken uit zijn fles. Daarna kan hij een plasje doen in zijn luier of op zijn potje en echte tranen huilen. BABY born kan niet alleen water drinken, maar ook pap eten. Daarna doet hij zelfs een grote boodschap. Zijn armen, benen en hoofd zijn heel beweeglijk, zodat het aan- en uittrekken van zijn coole kleding kinderspel is. Het Soft Touch-lichaam is heerlijk zacht.
De set basisartikelen bevat 10 accessoires ter ondersteuning van zijn functies, een blauw rompertje en een muts.

- BABY born Magic
- Met 10 levensechte functies voor heel veel plezier.
- Afwisselend (rollen)spel met BABY born stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar sociale vaardigheden, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
- De speen is geschikt voor alle BABY born-poppen van 43 cm.
- De oogfunctie met de speen werkt alleen met BABY born Magic.
- Geen batterijen vereist.

BABY born Magic Jongen (43 cm) met rompertje en muts. Bevat 1 potje, 1 luier, 1 bord met lepel, 1 portie pap, 1 flesje, 1 magische speen, 1 geboortebewijs en 1 vriendschapsarmband voor het kind en 1 voor de pop.

Sluit en opent zijn ogen op magische wijze.
Het jongetje met de 10 levensechte functies, die allemaal zonder batterijen werken, opent en sluit zijn ogen met behulp van zijn magische speen.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         

Description

Baby Born Magic heeft 10 levensechte functies (zonder batterijen), slapen, eten, in bad gaan...

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Pop 43 cm
Specifications
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 83499200
Omschrijving 2 43cm
Description 827963 Baby Born soft touch Magic boy - 43cm
LS Promo Promoties Speelgoed/school2024
    Loading
    Loading