831748 Baby Born Collants 2st 43cm - Assortiment

Item No. A00148110
Baby Born Set met 2 Collants voor poppen van 39-46 cm.. Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 12,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

Marketing text

BABY born's maillot is zo comfortabel. Ze huppelt erin rond als een konijntje of rent zo hard als een hond. Daarom staan Bine het konijn en Bello de hond dan ook op haar gebreide maillots.
Het eerste pak van 2 combineert roze en blauw. Bine wuift met haar pootjes op de roze maillot met de lichtblauwe confetti. Haar gezicht staat ook op de voeten van de in twee tinten blauw gestreepte maillot. Zelfs het strikje in haar konijnenoor is zichtbaar op de kuit.
Het andere pak van 2 bestaat uit een zonnige gele maillot en een maillot met kleurrijke strepen. Bello de hond is verliefd op het effen exemplaar. Zijn gezicht staat op de achterkant van de maillot met de blauwe, witte, rode en oranje strepen.

- Kleding van topkwaliteit voor de BABY born-pop.
- Voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier.
- Makkelijk aan en uit te trekken.

BABY born Maillots (pak van 2) (43 cm).

Comfortabele mix van dessins voor warme benen.

Description

Baby Born Set met 2 Collants voor poppen van 39-46 cm..

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
  • Geschikt voor poppen van 39-46 cm
Specifications
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 Assortiment
Description 831748 Baby Born Collants 2st 43cm - Assortiment
    Loading
    Loading