Abz Matras Bed 60X120 Combi Airgosafe - +Witte Panter HR30 Tencel (Incl. Valumat)

Item No. 40036940
Airgosafe is een bijzonder comfortabele en gebruiksvriendelijke matrastopper. Door de opbouw van deze topper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde en hygiënische slaapomgeving zal vertoeven. De ventilatiecapaciteit van Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 142,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Airgosafe is een bijzonder comfortabele en gebruiksvriendelijke matrastopper. Door de opbouw van deze topper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde en hygiënische slaapomgeving zal vertoeven.
De ventilatiecapaciteit van Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling. Deze topper gaat warmtestuwing tegen en zorgt er ook voor dat je baby het niet te koud krijgt.
Bij eventuele ongelukjes is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag. En er werd ook gedacht aan het onderhoudsgemak, want je kan de topper in zijn geheel wassen op 60°C.
Deze topper wordt hier gecombineerd met een stevige koudschuimmatras met Tencel hoes. Koudschuim is een erg duurzaam schuim dat vochtregulerend werkt en een zeer goede ondersteuning geeft aan je kind.
De kern van de matras bestaat uit koudschuim HR 30 kg/m³.
De bestikte Tencel* hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.
Deze matras wordt afgedekt door een Airgosafe matrastopper die tevens in zijn geheel wasbaar is op 60°C.
Tencel is een bijzonder natuurlijk product met een klimatiserende werking, afkomstig van de eucalyptusboom. De stof neemt 30% meer vocht op dan katoen, verspreidt dit snel over haar vezels zodat het kan verdampen en de matras snel droogt. Door de eucalyptus is het textiel van nature antibacterieel en schimmelwerend. De vezelstructuur is uiterst zacht en irritatievrij voor de gevoelige huid.

Specifications
Merk ABZ
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Babybed
Omschrijving 2 +Witte Panter HR30 Tencel (Incl. Valumat)
Description Abz Matras Bed 60X120 Combi Airgosafe - +Witte Panter HR30 Tencel (Incl. Valumat)
    Loading
    Loading