Aerosleep Sleep Safe Kussen Small 46x30

Item No. 39018045
Start je graag met een hoofdkussentje voor je kindje? Dan is het hoofdkussen van Aerosleep ideaal als eerste kussentje. Het 2-in-1 systeem heeft twee verschillende kussens in één. Dankzij de twee vullingen die je samen en apart kan gebruiken, pas je de hoogte van het kussen in een handomdraai aan.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 34,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Start je graag met een hoofdkussentje voor je kindje? Dan is het hoofdkussen van Aerosleep ideaal als eerste kussentje.
Het 2-in-1 systeem heeft twee verschillende kussens in één. Dankzij de twee vullingen die je samen en apart kan gebruiken, pas je de hoogte van het kussen in een handomdraai aan. Voor een klein kindje gebruik je de dunste vulling, nadien de iets dikkere en tot slot leg je de 2 vullingen op elkaar. Heb je een kindje dat op de buik slaapt? Dan gebruik je best de dunste vulling.

Het Aerosleep SafeSleep hoofdkussen is gebaseerd op de beroemde Aerosleep 3D-technologie waardoor je kind op een laagje lucht slaapt en beter kan blijven ademen.
De 3D-technologie bestaat uit 3 lagen: de 3D-structuur garandeert een vrije ademhaling, maar ook een extra afvoer van overtollige warmte en een veilige warmteregulatie rondom het hoofd.
De tweede laag neemt vocht en transpiratie op in de absorberende badstoflaag. De laatste laag is  een waterdichte laag die ervoor zorgft dat de matras schoon blijft.

Het hoofdkussen is gewoon wasbaar in de machine op 60°. Zo houd je het kussen altijd vrij van allergenen en bacteriën.

Als kussensloop wordt hier ook de kussensloop van Aerosleep aangeraden om de luchtdoorlatendheid van het kussen te kunnen garanderen.

  • Maat: Small (ideaal om te gebruiken in het babybedje)
  • Afmetingen: 46 x 30 x 3/4/5 cm
  • Hoogte aanpasbaar door 2-in-1 systeem
  • Materiaal: 3D-honinggraadstructuur voor luchtcirculatie, badstof voor absorberende laag, waterdichte bescherming onderaan
  • Wasbaar op 60°C
Specifications
Merk AEROSLEEP
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Babybed
Leveranciersnummer APIS
Description Aerosleep Sleep Safe Kussen Small 46x30
    Loading
    Loading