Aerosleep Sleep Safe Kussen Small 46x30

Item No. 39018045
" Aerosleep Sleep Safe Kussen Start je graag met een hoofdkussentje voor je kindje? Dan is het hoofdkussen van Aerosleep ideaal als eerste kussentje. Je kan het kussen namelijk aanpassen aan de slaapgewoontes van je kindje. Dankzij de 2 verschillende diktes van vullingen groeit het kussen mee met je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 34,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Aerosleep Sleep Safe Kussen

Start je graag met een hoofdkussentje voor je kindje? Dan is het hoofdkussen van Aerosleep ideaal als eerste kussentje. Je kan het kussen namelijk aanpassen aan de slaapgewoontes van je kindje. Dankzij de 2 verschillende diktes van vullingen groeit het kussen mee met je kindje. Voor een klein kindje gebruik je de dunste vulling, nadien de iets dikkere en tot slot leg je de 2 vullingen op elkaar.

Heb je een kindje dat op de buik slaapt? Dan gebruik je best de dunste vulling. Bovendien heb je dan ook het grote voordeel dat je kindje nog steeds kan blijven ademen, ook al ligt het met het mondje of neusje op het kussen. Door de open 3D-structuur wordt een optimale luchtdoorlatendheid gecreëerd.

Mocht je kindje kindje per ongeluk een keertje braken, dan vloeit het vocht door de open 3D-structuur naar de absorptielaag waar het vocht vastgehouden wordt. De onderste, waterdichte laag in het kussen zorgt ervoor dat de vulling schoon blijft.

Het kussen is afgewerkt met zachte, luchtdoorlatende lakenstof. Als kussensloop wordt hier ook de kussensloop van Aerosleep aangeraden om de luchtdoorlatendheid van het kussen te kunnen garanderen.

  • Maat: Small (ideaal om te gebruiken in het babybedje)
  • Afmetingen: 46 x 30 x 3/4/5 cm
  • Materiaal: 3D-honinggraadstructuur voor een perfecte luchtdoorlatendheid
  • Afgewerkt met een zacht luchtdoorlatend stofje gemaakt uit polyester
  • Mag in de wasmachine op 60°C
"
Specifications
Merk AEROSLEEP
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Babybed
Leveranciersnummer APIS
    Loading
    Loading