Aquabeads 31603 Sterrenparels navulling

Item No. A00103092
Maak de mooiste creaties met de 800 Aquabeads parels in deze schitterende navulset! Met prachtige, stervormige parels in verschillende kleuren. Ben je graag creatief bezig? Met deze Aquabeads sterrenparelsset heb je uren knutselplezier. Deze handige navulset bevat wel 800 kleurrijke parels om mee
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 8,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.


Marketing text

Inspireer tot creativiteit met Aquabeads, het originele kunstzinnige speelgoed met parels die „plakken met water”.
De navullingset voor het Sterrenparelpakket bevat meer dan 800 sterrenparels in 8 effen kleuren, inclusief rood, geel, lichtblauw, ivoor, wit, lichtroze, lichtpaars en limoengroen.
Voor deze set heb je de 31331 Draaibordset, 30508 Sproeier en Aquabeadspatroonvellen nodig, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn en zijn meegeleverd in complete sets van Aquabeads (patroonvellen zijn ook meegeleverd in Themanavullingsets en 30288 Ontwerppatroonvellen).
Plaats de parels op het bord om je ontwerpen te maken, en volg hierbij het patroonvel.
Gebruik de sproeier om water op de parels te sproeien om ze magisch aan elkaar te laten plakken! Speel samen met andere complete, themanavulling- en navullingsets van Aquabeads.

Aquabeads werd in 2004 door Epoch Co., Ltd. ontworpen als het originele parelspeelgoed om te „plakken met water”.
Aquabeads is geschikt voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege kleine onderdelen.

Verpakkingsgrootte: 18 x 3 x 18 cm

2 jaar

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Description
Maak de mooiste creaties met de 800 Aquabeads parels in deze schitterende navulset! Met prachtige, stervormige parels in verschillende kleuren. Ben je graag creatief bezig? Met deze Aquabeads sterrenparelsset heb je uren knutselplezier. Deze handige navulset bevat wel 800 kleurrijke parels om mee aan de slag te gaan. De parels zijn stervormig en uitgevoerd in prachtige, heldere kleuren als rood, geel, roze, groen en geel. Je hebt geen strijkbout nodig, de parels blijven aan elkaar kleven als je er een beetje water op sproeit. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties! Met de Aquabeads sterrenparelsset maak je veel mooie creaties.
Specifications
Merk AQUABEADS
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Description Aquabeads 31603 Sterrenparels navulling
    Loading
    Loading