Avent Fopspeen 0-3M Soothie Beer - Blue Mix & Pink Mix Assorti 2-pack

Item No. 38838345
Avent Soothie 0-3 maand Deze fopspeen in de vorm van een beertje is volledig gemaakt uit silicone. Doordat het schildje zo flexibel is is het comfortabel voor het gezicht van je baby. Het tutje houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van de tandjes en het tandvlees van je kindje. De soothie
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Avent Soothie 0-3 maand

Deze fopspeen in de vorm van een beertje is volledig gemaakt uit silicone. Doordat het schildje zo flexibel is is het comfortabel voor het gezicht van je baby. Het tutje houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van de tandjes en het tandvlees van je kindje. De soothie mag gesteriliseerd worden met stoom en is geschikt voor kindjes tot 3 maanden. Bij elk aventspeentje is een klikdekseltje geleverd zodat je je speentje niet in een speciaal doosje hoeft te vervoeren maar het netjes blijft in je tas.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk AVENT
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer SCF19400
    Loading
    Loading