Avent Fopspeen 0-6M Fashion - Safari Uil Mix & Aap Mix Assorti 2-pack

Item No. 39388164
Avent Fopspeen Fashion 0-6 maand De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Avent Fopspeen Fashion 0-6 maand

De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In combinatie met hun perfect symmetrische ontwerp garanderen de geventileerde, elastische fopspenen een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, gebit en tandvlees – zelfs als de speen zich omgekeerd in de mond van uw baby bevindt. De speen kan gesteriliseerd worden met stoom. Elke speenheeft een beschermdop die u aan de speen kunt vastklikken, zodat deze steriel blijft tot aan het gebruik. Elke fopspeen heeft eenveiligheidsring. Defopspeentjes worden in een set van 2 stuks verkocht.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

.

Specifications
Merk AVENT
Kleur Multi
Leveranciersnummer SCF19618
    Loading
    Loading