Avent Grow Up Cup 340ml 12M+ - Purple & Green & Blue Assorti

Item No. 38838334
Philips Avent ontwikkelde een unieke drinkbeker, de Grown Up Cup. Deze drinkbeker heeft een uniek siliconen ventiel dat kinderen in staat stelt om aan elke kant van de beker te drinken zonder te morsen. Het ventiel opent alleen wanneer de bovenlip van het kind op het ventiel drukt. Zonder druk is
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 10,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description


Philips Avent ontwikkelde een unieke drinkbeker, de Grown Up Cup. Deze drinkbeker heeft een uniek siliconen ventiel dat kinderen in staat stelt om aan elke kant van de beker te drinken zonder te morsen.
Het ventiel opent alleen wanneer de bovenlip van het kind op het ventiel drukt. Zonder druk is de beker gesloten en kan er geen vloeistof lekken.

De beker heeft een ergonomische vorm en makkelijk grijpbare handvaten en ziet er bovendien leuk uit. De Grown Up Cup kan makkelijk worden afgesloten met het losse deksel, waardoor de rand en het ventiel schoon blijven.
Peuters zullen nu zelfstandig kunnen drinken zonder te morsen en ook de overschakeling naar bekers voor grote mensen zal probleemloos verlopen, wat weer een zorg minder is voor de ouders. de beker is geschikt vanaf 18 maanden.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt.
Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk AVENT
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 18 maanden
Leveranciersnummer SCF78400
    Loading
    Loading