Avent Zuigspeen Anti-Colic 6M+ Pap - 2-pack

Item No. 36528387
D e Avent zuigspeen Anti-Colic  6m+ voor dikkere pap heeft een Y-vormige opening waardoor deze kan gebruikt worden voor kindjes vanaf 6+ maand die dikkere voeding drinken. Door de speciale vormgeving buigt de speen mee, zodat er lucht in de fles komt. Hierdoor gaat het drinken gemakkelijker,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Avent zuigspeen Anti-Colic  6m+ voor dikkere pap heeft een Y-vormige opening waardoor deze kan gebruikt worden voor kindjes vanaf 6+ maand die dikkere voeding drinken.

Door de speciale vormgeving buigt de speen mee, zodat er lucht in de fles komt. Hierdoor gaat het drinken gemakkelijker, waardoor je baby minder huilerig gedrag vertoont en minder last heeft van darmkrampjes.
Tijdens het voeden zorgt het ventiel in de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt, zodat er geen vacuüm ontstaat en de lucht naar de achterkant van de fles wordt geventileerd.

Deze speen kan je gebruiken op de Avent Anti-Colic zuigflessen. 

  • Ideaal voor 6+ maand
  • Dikke  variabele toevoer
  • 2-pack
  • BPA-vrij

Philips Avent heeft waarschijnlijk geen introductie meer nodig. Philips kennen we van de gloeilampen en de medische toepassingen (in de ruime zin), waarbij ze innovatie en een focus op mensen combineren tot sterke producten. Philips Avent is de lijn voor ouder en baby, met flesjes, kolven, babyfoons, apparaten voor babyvoeding enz.Specifications
Merk AVENT
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer SCF636/27
Omschrijving 2 2-pack
Description Avent Zuigspeen Anti-Colic 6M+ Pap - 2-pack
    Loading
    Loading