B Kids 4908 Soothing Light en Projector - Rose

Item No. 38679726
" B Kids Soothing Light Projector Rose Vanaf nu heeft je kindje geen reden meer om bang te zijn in het donker. Het nachtlampje van B-Kids geeft een zacht lichtje gedurende de nacht maar kan ook ingesteld worden als projector zodat je kindje afgeleid is als je de kamer uit gaat en het zo rustig in
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 22,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

B Kids Soothing Light Projector Rose

Vanaf nu heeft je kindje geen reden meer om bang te zijn in het donker. Het nachtlampje van B-Kids geeft een zacht lichtje gedurende de nacht maar kan ook ingesteld worden als projector zodat je kindje afgeleid is als je de kamer uit gaat en het zo rustig in slaap kan vallen. De sterrenhemel in combinatie met een rustgevend geluidje zorgt voor een ontspannen sfeer in de kinderkamer. De projector kan gewoon op het nachttafeltje gezet worden maar het is tevens ook mogelijk dit te monteren aan het babybedje. Na een tijdje valt het lichtje uit maar de ingebouwde sensor zorgt ervoor dat als je kindje ’s nachts zou wakker worden en begint te wenen of geluid maakt, het lampje terug aan springt.Als je op de ster in het midden van de lamp duwt begint er een muziekje te spelen. Het volume hiervan kan je instellen. De babyprojector is te gebruiken met 3 AA-batterijen (niet inbegrepen)

 • Bruikbaar vanaf de geboorte
 • Nachtlampje
 • Projector
 • 6 verschillende melodieën en 3 verschillende natuurgeluiden
 • Regelbaar volume
 • Valt na een tijdje automatisch uit
 • Geluidssensor
 • Werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen)

B-Kids steekt liefde in elk product. Elk product is ontworpen voor kinderen en ouders om levenslange herinneringen te creëren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de doelstellingen maar zeker ook plezier maken en een kind zich kind te laten voelen.

"
Specifications
Merk B KIDS
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer BK04908
  Loading
  Loading