B Kids 4915 Musical 3in1 Projector - Mobile Grey

Item No. 38665604
" B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Grey Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 39,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Grey

Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil, ster en beertje. Je kan de mobiel zo instellen dat hij 20 minuten muziek blijft maken. Er staan 6 verschillende liedjes op en kan tevens ook dienen als projector of nachtlampje. De mobiel werkt op 3 AAA batterijen. Deze worden niet bijgeleverd.

  • Bruikbaar vanaf de geboorte
  • Nachtlampje
  • Projector
  • Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)

B-Kids steekt liefde in elk product. Elk product is ontworpen voor kinderen en ouders om levenslange herinneringen te creëren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de doelstellingen maar zeker ook plezier maken en een kind zich kind te laten voelen.

"
Specifications
Merk BKIDS
Kleur Grijs
Leveranciersnummer BK04915
Omschrijving 2 Mobile Grey
Description B Kids 4915 Musical 3in1 Projector - Mobile Grey
    Loading
    Loading