Babybjorn Draagzak Harmony - 3D Mesh Zilver

Item No. A00169334
Met de Babybjorn Draagzak Harmony kan je als ouder actief en vrij bewegen zonder zorgen. De draagzak biedt voor het langer dragen een comfort aan ouders door de heupriem, rugsteun en gevoerde schouderbanden. Deze combinatie zorgt voor minder druk tijdens het dragen. De zitting is aan de ergonomische
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 219,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de Babybjorn Draagzak Harmony kan je als ouder actief en vrij bewegen zonder zorgen. De draagzak biedt voor het langer dragen een comfort aan ouders door de heupriem, rugsteun en gevoerde schouderbanden. Deze combinatie zorgt voor minder druk tijdens het dragen. De zitting is aan de ergonomische ontwikkeling aangepast met steun aan rug, benen en heupjes. Deze kan ook aangepast worden aan de groei van je kindje.

Deze draagzak kan zowel op de buik als op de rug gedragen worden en heeft twee draagposities. Van geboorte (min 3.2kg) tot 5 maanden kijkt je kindje met het gezichtje naar je toe, na min. 5 maanden kan je kiezen om je kindje om te draaien tot 3 jaar (max 15kg). Hou er rekening mee dat je kindje zelfstandig het hoofdje moet kunnen rechthouden.

Het 3D-materiaal bestaat uit drie lagen: een binnenlaag,buitenlaag en middelstelaag die bestaat uit een één-vezelige draad. Hierdoor heeft de draagzak de stevigheid, maar ook de goede luchtdoorlating.

  • Van 0 tot ongeveer 3 jaar (min. 3.2kg tot max. 15kg)
  • Buik en rug dragen , Twee draagposities
  •  Wasbaar op 40°C
Specifications
Merk BABYBJORN
Kleur Zilver
Leveranciersnummer 088004
Omschrijving 2 3D Mesh Zilver
Description Babybjorn Draagzak Harmony - 3D Mesh Zilver
    Loading
    Loading