BabyBjorn Relax Balance Soft - Cotton Jersey Darkgrey Grey

Item No. 38808058
De Babybjorn Relax Balance Soft Cotton Jersey Darkgrey Grey is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 189,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Babybjorn Relax Balance Soft Cotton Jersey Darkgrey Grey is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het gewicht gelijk verdeeld wordt. Laat je kindje op een natuurlijke manier schommelen om zo motoriek en balans extra te trainen.
Wil je de relax meenemen op verplaatsing, kan dit zeker! De wipper kan in drie hoogtes geplaatst worden of volledig ingeklapt om op te bergen.

Heeft je kindje het harnas niet meer nodig na 9kg, kan de wipper ook als kinderstoel gebruik worden. Draai je bekleding om zodat je achterzijde de nieuwe zitting wordt.

De jersey stof zorgt voor een soepele zitting door de extra stretch. De katoen stof zorgt voor extra stevigheid.

  • Ergonomische zitting
  • Vanaf geboorte tot 13 kg (2 jaar)
  • Inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen
Specifications
Merk BABYBJORN
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 005084
Description BabyBjorn Relax Balance Soft - Cotton Jersey Darkgrey Grey
    Loading
    Loading