BabyBjorn Relax Bliss - 3D Jersey Lichtgrijs

Item No. A00051695
De Babybjorn Relax Bliss 3D Jersey Lichtgrijs is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 229,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Babybjorn Relax Bliss 3D Jersey Lichtgrijs is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het gewicht gelijk verdeeld wordt. Laat je kindje op een natuurlijke manier schommelen om zo motoriek en balans extra te trainen.
Wil je de relax meenemen op verplaatsing, kan dit zeker! De wipper kan in drie hoogtes geplaatst worden of volledig ingeklapt om op te bergen.

Heeft je kindje het harnas niet meer nodig na 9kg, kan de wipper ook als kinderstoel gebruik worden. Draai je bekleding om zodat je achterzijde de nieuwe zitting wordt.

De jersey stof zorgt voor een soepele zitting door de extra stretch.

  • Ergonomische zitting
  • Vanaf geboorte tot 13 kg (2 jaar)
  • Inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen
Specifications
Merk BABYBJORN
Kleur Grijs
Leveranciersnummer 006072
Omschrijving 2 3D Jersey Lichtgrijs
Description BabyBjorn Relax Bliss - 3D Jersey Lichtgrijs
    Loading
    Loading