BabyBjorn Relax Bliss - Cotton Luipaard Beige

Item No. A00134853
De Babybjorn Relax Bliss Cotton Luipaard Beige is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 199,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Babybjorn Relax Bliss Cotton Luipaard Beige is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het gewicht gelijk verdeeld wordt. Laat je kindje op een natuurlijke manier schommelen om zo motoriek en balans extra te trainen.
Wil je de relax meenemen op verplaatsing, kan dit zeker! De wipper kan in drie hoogtes geplaatst worden of volledig ingeklapt om op te bergen.

Heeft je kindje het harnas niet meer nodig na 9kg, kan de wipper ook als kinderstoel gebruik worden. Draai je bekleding om zodat je achterzijde de nieuwe zitting wordt.

De katoen stof zorgt voor een mooie vorm en voelt enorm aangenaam voor het kindje.

  • Ergonomische zitting
  • Vanaf geboorte tot 13 kg (2 jaar)
  • Inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen
Specifications
Merk BABYBJORN
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 006075
Description BabyBjorn Relax Bliss - Cotton Luipaard Beige
    Loading
    Loading