Babydan Deurhek Flexigate 67-105.5cm - Wit Metaal

Item No. 35686691
Het Flexigate Deurhek van Babydan is een veiligheidshekje Metaal Wit. Het hekje kan vrijwel in iedere deuropening gebruikt worden voor voor openingen van 67-105,5cm. Het hekje wordt aan beide kanten in de muur bevestigd door gebruik te maken van schroeven (dus niet geschikt om te klemmen). Het
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 56,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Het Flexigate Deurhek van Babydan is een veiligheidshekje Metaal Wit.

Het hekje kan vrijwel in iedere deuropening gebruikt worden voor voor openingen van 67-105,5cm.

Het hekje wordt aan beide kanten in de muur bevestigd door gebruik te maken van schroeven (dus niet geschikt om te klemmen). Het traphekje kan in twee richtingen geopend worden.
Doordat het hekje in de muur gevezen wordt is er ook geen frame onderaan het hekje, dit verkleint ook de kans op struikelgevaar.

Het traphekje kan zowel in een deuropening als boven- en onderaan de trap geplaatst worden. De bevestiging kan zowel tussen als op  het kozijn gebeuren.

Het Flexigate hekje is voorzien van een sluitingssysteem dat met één hand geopend kan worden en dat kleine kinderhandjes niet kunnen openen.

  • Geschikt voor deur- en trapopeningen met een breedte tussen 67 en 106,5 cm
  • Bevestiging: Boren
  • Kan met één hand geopend worden
  • Kan draaien in twee richtingen
  • Materiaal: metaal Wit
  • Hoogte: 70 cm

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 9 maanden
Omschrijving 2 Wit Metaal
Description Babydan Deurhek Flexigate 67-105.5cm - Wit Metaal
    Loading
    Loading