Babydan Deurhek Primero/ Premier - Wit 73,5-93,3 ( klemsysteem )

Item No. A00151146
Ga voor veiligheid en maak jouw huis veilig voor peuters en kleine kindjes met het Primero deurhek van Babydan. Het Primero deurhekje kan je vastklemmen, boren is niet nodig. Het hekje is gemakkelijk te monteren tusen iedere deurstijl of trapgat. Je kan de verschillende verlengstukken zo combineren
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 56,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ga voor veiligheid en maak jouw huis veilig voor peuters en kleine kindjes met het Primero deurhek van Babydan. Het Primero deurhekje kan je vastklemmen, boren is niet nodig. Het hekje is gemakkelijk te monteren tusen iedere deurstijl of trapgat. Je kan de verschillende verlengstukken zo combineren dat je elke opening vanaf 73.3cm tot 183cm kan afsluiten.

Het witte metalen hekje is 73 cm hoog en gemakkelijk te openen: Het knopje indrukken, handle naar boven en iets optillen. De deur kan zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd worden. Aan de veiligheidsindicator kan je zien of het hekje goed gemonteerd is: Groen is veilig!

  • Breedte Primero Deurhek: 73.3 - 93.3 cm
  • Bijpassende verlengstukken afzonderlijk verkrijgbaar
  • Wallcups worden standaard meegeleverd voor de montage
  • Wit
  • Metaal
  • Geproduceerd in Denemarken volgen de Europese Norm EN1930:2011

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 9 maanden
Omschrijving 2 Wit 73,5-93,3 ( klemsysteem )
Description Babydan Deurhek Primero/ Premier - Wit 73,5-93,3 ( klemsysteem )
    Loading
    Loading