Babydan Flex Door Section Wit - Doorloop 52cm

Item No. 37869548
" Babydan Flex Door Section Wit - Doorloop 52cm Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 52,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Babydan Flex Door Section Wit - Doorloop 52cm

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen),plaats je hetsysteemvoor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

Deze SectionDoor wordt gebruiktomje reeds bestaande Babydan Flexhekuit te breiden met een extra deur. Zo wordt de afmeting van het hek verlengd met 72 cm. De doorgang van de deur bedraagt 52 cm.

  • Extra deur voor een Babydan Flex hek
  • Afmeting: 72 cm
  • Doorgang 52 cm
  • Hoogte: 71 cm
"
Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 006105010
Omschrijving 2 Doorloop 52cm
Description Babydan Flex Door Section Wit - Doorloop 52cm
    Loading
    Loading