Babydan Puzzeltegels 9st - Dusty Rose

Item No. A00127713
Deze schuimrubberen tegels zijn perfect voor de speelruimte van je kind. Ze vormen een zachte, maar toch makkelijk af te vegen, speelmat en beschermen je kindje tegen eventuele koude van de ondergrond. Bovendien kun je de mat zo klein of zo groot maken als je zelf wilt, of in een creatieve vorm
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Deze schuimrubberen tegels zijn perfect voor de speelruimte van je kind. Ze vormen een zachte, maar toch makkelijk af te vegen, speelmat en beschermen je kindje tegen eventuele koude van de ondergrond. Bovendien kun je de mat zo klein of zo groot maken als je zelf wilt, of in een creatieve vorm leggen.

De kleuren van deze tegels kunnen afwijken van elkaar, dit is geen productiefout. Dit de bedoeling hiervan is het creëren van extra dimensie in de verschillende tegels onderling.

• Materiaal: polyethyleen (schuimrubber)
• Afmetingen: 30 x 30 cm en 1,5 cm dik
• Set van 9 tegels
• Kleur: donkergrijs
• Gemakkelijk schoon te maken met water

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Leveranciersnummer 0139118
Omschrijving 2 Dusty Rose
Description Babydan Puzzeltegels 9st - Dusty Rose
    Loading
    Loading