Babydan Verlengstuk Premier/ Primero /Perfectclose - Wit 14cm

Item No. 31354673
Ga voor veiligheid en maak jouw huis veilig voor peuters en kleine kindjes met het Primero deurhek van Babydan. Het Primero deurhekje kan je vastklemmen, boren is niet nodig. Het hekje is gemakkelijk te monteren tusen iedere deurstijl of trapgat. Je kan de verschillende verlengstukken zo combineren
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ga voor veiligheid en maak jouw huis veilig voor peuters en kleine kindjes met het Primero deurhek van Babydan. Het Primero deurhekje kan je vastklemmen, boren is niet nodig. Het hekje is gemakkelijk te monteren tusen iedere deurstijl of trapgat. Je kan de verschillende verlengstukken zo combineren dat je elke opening vanaf 73.3cm tot 183cm kan afsluiten. Past het net niet?

Geen probleem: Er zijn verschillende verlengstukken voor het Primero deurhekje, zodat je elke afstand tussen 73.3 en 183 cm kan afsluiten.

Aan de veiligheidsindicator kan je zien of het hekje goed gemonteerd is: Groen is veilig!

  • Breedte Primero Verlengstuk: 14cm
  • Bijpassende verlengstukken afzonderlijk verkrijgbaar
  • Wallcups worden standaard meegeleverd voor de montage
  • Wit
  • Metaal
  • Geproduceerd in Denemarken volgen de Europese Norm EN1930:2011

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 006003004
Omschrijving 2 Wit 14cm
Description Babydan Verlengstuk Premier/ Primero /Perfectclose - Wit 14cm
    Loading
    Loading