Babydan Y-Spoel Voor Deurhek

Item No. 31851310
Dit hulpstuk in Y-vorm is geschikt voor de deurhekjes Premier van Babydan. De hulpstukken zijn eenvoudig aan de trapspijlen te bevestigen wanneer aan één van de weerszijden van de trap geen muur aanwezig is. (Kan ook aan beide zijden geïnstalleerd worden als er aan beide zijden spijlen zouden zijn.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dit hulpstuk in Y-vorm is geschikt voor de deurhekjes Premier van Babydan. De hulpstukken zijn eenvoudig aan de trapspijlen te bevestigen wanneer aan één van de weerszijden van de trap geen muur aanwezig is. (Kan ook aan beide zijden geïnstalleerd worden als er aan beide zijden spijlen zouden zijn. Hier zijn dan in totaal 4 Y-spoelen voor nodig.)

  • Materiaal: Metaal

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specifications
Merk BABYDAN
Kleur Zilver
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Description Babydan Y-Spoel Voor Deurhek
    Loading
    Loading