Barbie HGC18 Kampeertent Incl Tent + Poppen - Speelset

Item No. A00199091
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 59,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

 • Deze Barbie It Takes Two speelset geeft inspiratie voor buitenavonturen met Barbie 'Malibu' en Barbie 'Brooklyn' Roberts poppen, en alles dat deze beste vrienden nodig hebben om het spannendste kampeeravontuur te verzinnen!
 • De extra grote tent van stof biedt plaats aan 4 poppen en is versierd met een luifel en een supercool lichtjessnoer.
 • Ga kamperen met een kampvuur, 2 klapstoelen, een deken en een telescoop!
 • Zeg maar hoi tegen je 2 dierenvriendjes! Druk op de staart van het konijntje om zijn oren te zien wiebelen, en druk op de staart van de eekhoorn om hem te zien knabbelen aan een eikel!
 • Verzin kampeerverhalen onder de sterrenhemel, met marshmallows aan een spies, een lantaarn, kaartspel, zaklamp, snack, 2 waterflessen en 2 kleurige kussens.
 • De beste vrienden dragen leuke kampeeroutfits, zoals een hoodie en tie-dye shorts voor de Barbie 'Malibu' pop en een gestreepte tanktop en een broek met sterren voor de Barbie 'Brooklyn' pop.
 • Met 2 poppen en zoveel coole kampeeraccessoires inspireert de Barbie It Takes Two speelset kinderen van 3 jaar en ouder tot eindeloze avonturen in de buitenlucht!

Marketing text

Trek erop uit in de vrije natuur met deze Barbie It Takes Two speelset met Barbie 'Malibu' Roberts pop, Barbie 'Brooklyn' Roberts pop, hun eigen tent en talloze bijbehorende accessoires! De extra grote tent van stof is versierd met een luifel en een lichtjessnoer en heeft plaats voor vier poppen. Kinderen kunnen de tent opzetten en dan kampeerverhalen onder de sterrenhemel bedenken met klapstoelen, een telescoop, een kampvuur, marshmallow-spiezen, een kaartspel en nog veel meer. En misschien komen er nog twee dieren uit het bos op bezoek! Met twee poppen in leuke kampeeroutfits en zoveel accessoires kunnen kinderen van 3 jaar en ouder eindeloze avonturen in de buitenlucht verzinnen. Poppen kunnen niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen variëren.


Specifications
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 Speelset
Description Barbie HGC18 Kampeertent Incl Tent + Poppen - Speelset
  Loading
  Loading