Beaba Babycook Neo - White Grey

Item No. A00010109
Maak de lekkerste fruit- en groentepapjes voor je kleintje met de Beaba Babycook Neo. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen, was koken voor je baby nog nooit zo makkelijk. Je maakt in ongeveer 20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje. Uniek aan de Babycook
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 209,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maak de lekkerste fruit- en groentepapjes voor je kleintje met de Beaba Babycook Neo. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen, was koken voor je baby nog nooit zo makkelijk. Je maakt in ongeveer 20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje.

Uniek aan de Babycook Neo is de ruime glazen beker (1250 ml) en het stoommandje uit roestvrij staal. Hierin kan je verschillende porties klaarmaken. (Ongeveer 4 porties van 150 gr of 3 porties van 200 gr) Verder heeft deze babycook ook een extra grote vulopening voor het water. Zo kan je het waterreservoir makkelijk vullen en schoon houden. 

Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en behouden de voedingsmiddelen hun oorspronkelijke smaak.
Je kan er een fruit- of groentepapje in klaarmaken, maar ook een complete maaltijd met vlees of vis. Uniek is ook de mogelijkheid om met de pasta/rijstkoker (apart verkrijgbaar) pasta- of rijstgerechten te bereiden. Alle ingrediënten gaan rauw in de Babycook en worden gestoomd, wat de gezondste manier van voedselbereiding is. Zonder toevoeging van zout, suiker of conserveringsmiddelen. Er zit erg veel smaak aan het voedsel, wat belangrijk is voor de smaakontwikkeling van je kindje.
Na het stomen kan je in de Babycook pureren tot de gewenste dikte. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder stoomvocht te pureren. Zo kan de textuur van de voeding aangepast worden om je kindje te laten wennen aan vaste voeding. Als je porties hebt ingevroren, kan je deze weer in de Babycook ontdooien en opwarmen met optimaal behoud van vitamines en mineralen.  

 • Geschikt voor het stomen, pureren, ontdooien en verwarmen van voedsel
 • Snelle en eenvoudige bediening
 • Pureren tot gewenste dikte
 • Gratis receptenboekje
 • Ontkalkingsindicator
 • Geluidssignaal en lampje bij het einde van de kooktijd
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Inhoud: 1250 ml

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 912773
Omschrijving 2 White Grey
Description Beaba Babycook Neo - White Grey
  Loading
  Loading