Beaba Babyfoon Video Zen+

Item No. A00087059
Gun jezelf een gerust gevoel met de Beaba videofoon Zen+. Zo kan je immers op elk moment je baby horen én zien, wanneer die lekker ligt te slapen. De roterende camera met infrarood LED-licht zorgt voor een optimaal nachtzicht. Op het HD scherm van 4,3" kan je je baby perfect in de gaten houden. De
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 169,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gun jezelf een gerust gevoel met de Beaba videofoon Zen+. Zo kan je immers op elk moment je baby horen én zien, wanneer die lekker ligt te slapen.

De roterende camera met infrarood LED-licht zorgt voor een optimaal nachtzicht. Op het HD scherm van 4,3" kan je je baby perfect in de gaten houden. De parent unit is ook oplaadbaar, zodat je deze overal in huis kan meenemen. Verder beschikt deze babyfoon nog over verschillende extra functies zoals thermometer, maaltijdtimer, slaapliedjes en walkie-talkie functie.

  • 4,3" HD kleurenscherm
  • Eenvoudig navigatiemenu
  • Bereik: tot 250 m buiten, tot 30 m binnenshuis
  • Oplaadbare parent unit met lithium batterij (4u autonoom te gebruiken)
  • Roterende camera met infrarood licht en zoom-functie

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Description Beaba Babyfoon Video Zen+
    Loading
    Loading