Beaba Bewaarpotjes Silicone 3-Pack 200ml - Pastel Grijs Blauw Lichtblauw

Item No. A00086897
Maak kennis met de nieuwe Beaba Silicone Bewaarpotjes! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te maken, die je dan kan invriezen. De bewaarpotjes sluiten hermetisch af en bewaren zo
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 21,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maak kennis met de nieuwe Beaba Silicone Bewaarpotjes! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te maken, die je dan kan invriezen.

De bewaarpotjes sluiten hermetisch af en bewaren zo perfect de smaken en aroma's. Je mag ze in de magnetron gebruiken, dus je tovert in een mum van tijd een gezonde en verse maaltijd op tafel. 

  • Silicone potje met kunsstof deksel
  • Hermetisch afsluitbaar
  • Stapelbaar
  • Diepvries-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig
  • Inhoud: 3x 200ml

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Pastel Grijs Blauw Lichtblauw
Description Beaba Bewaarpotjes Silicone 3-Pack 200ml - Pastel Grijs Blauw Lichtblauw
    Loading
    Loading