Beaba Bewaarpotjes Tritan (1xBaby 1xMaxi 1xMaxi +) - Rose Windy Blue Grijs

Item No. A00086896
Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je deze handige bewaarpotjes van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je deze handige bewaarpotjes van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te maken, die je dan kan invriezen.

De bewaarpotjes sluiten hermetisch af en bewaren zo perfect de smaken en aroma's. Je mag ze in de magnetron gebruiken, dus je tovert in een mum van tijd een gezonde en verse maaltijd op tafel. Op elk potje staat een duidelijk leesbare maatverdeling, zo weet je steeds exact hoeveel je kindje gegeten heeft.

 • Vervaardigd uit copolyester
 • Te gebruiken in de kommen van alle Babycook modellen voor ontdooien en opwarmen
 • Diepvries-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig
 • Met maatverdeling
 • Hermetisch afsluitbaar
 • Handig om op te bergen, potjes passen in elkaar
 • Inhoud: 1x 120ml, 1x 240 ml en 1x 420ml

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Rose Windy Blue Grijs
Description Beaba Bewaarpotjes Tritan (1xBaby 1xMaxi 1xMaxi +) - Rose Windy Blue Grijs
  Loading
  Loading