Beaba Kam en Borstel - Old Pink

Item No. A00134633
Dit setje van Beaba bestaat uit een borstel en kam, speciaal ontworpen voor de haartjes van jouw kleintje. De borstel heeft ultrazachte nylon haren, waardoor je deze met een gerust hart kan gebruiken vanaf de geboorte. Met zijn afgeronde tanden kan je ook de kam voor je pasgeborene gebruiken. De kam
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dit setje van Beaba bestaat uit een borstel en kam, speciaal ontworpen voor de haartjes van jouw kleintje. De borstel heeft ultrazachte nylon haren, waardoor je deze met een gerust hart kan gebruiken vanaf de geboorte. Met zijn afgeronde tanden kan je ook de kam voor je pasgeborene gebruiken. De kam kan je eenvoudig achteraan op de borstel vastklikken. Zo raak je hem niet kwijt en bespaar je plaats in je verzorgingstas of toiletzakje.

  • Setje van kam en borstel
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Met ring om op te hangen


Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Old Pink
Description Beaba Kam en Borstel - Old Pink
    Loading
    Loading