Beaba Koortsthermometer Thermospeed - Infrarood Thermometer

Item No. A00134636
De Beaba infrarood thermometer werkt snel en eenvoudig bij jong en oud.  Je kan zowel via het oor als via het voorhoofd de temperatuur meten en je kan hem ook gebruiken om de kamertemperatuur te meten. In 1 seconde zie je het resultaat op het LCD-scherm verschijnen. Dit scherm licht op zodat je ook
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 54,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Beaba infrarood thermometer werkt snel en eenvoudig bij jong en oud.  Je kan zowel via het oor als via het voorhoofd de temperatuur meten en je kan hem ook gebruiken om de kamertemperatuur te meten. In 1 seconde zie je het resultaat op het LCD-scherm verschijnen. Dit scherm licht op zodat je ook in het donker duidelijk de temperatuur kan aflezen.

  • Oor-, voorhoofds- en omgevingstemperatuur
  • Ultrasnel resultaat
  • Verlicht LCD-scherm voor een eenvoudige aflezing overdag en 's nachts
  • 20 geheugenplaatsen om de temperatuur te kunnen opvolgen

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Blauw
Leeftijd ALLE
Omschrijving 2 Infrarood Thermometer
Description Beaba Koortsthermometer Thermospeed - Infrarood Thermometer
    Loading
    Loading