Beaba Lepel Siliconen 2-Pack met Reisetui - Blue Grey

Item No. A00086904
Wanneer je op stap gaat met je kleintje, wil je natuurlijk alles zo hygiënisch mogelijk meenemen. Kies daarom voor deze lepelset in handige box, zodat je altijd en overal een proper lepeltje bij de hand hebt. De ultrasoepele siliconen lepel van Beaba is zeer geschikt als eerste lepeltje. De zachte
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 15,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wanneer je op stap gaat met je kleintje, wil je natuurlijk alles zo hygiënisch mogelijk meenemen. Kies daarom voor deze lepelset in handige box, zodat je altijd en overal een proper lepeltje bij de hand hebt.

De ultrasoepele siliconen lepel van Beaba is zeer geschikt als eerste lepeltje. De zachte silicone maakt de overgang van speen naar lepel makkelijker. De lengte van de lepel is geschikt voor alle soorten potjes babyvoeding. Het handvat ligt aangenaam in een volwassen hand en de zachte smalle tip is ideaal voor het gevoelige mondje van je baby. De lepel is makkelijk te reinigen met de hand of in de vaatwas.

  • Geschikt vanaf 4 maanden
  • Met handig reisetui
  • Soepele en zachte siliconen lepel
  • Vaatwasmachinebestendig

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specifications
Merk BEABA
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 913468
Omschrijving 2 Blue Grey
Description Beaba Lepel Siliconen 2-Pack met Reisetui - Blue Grey
    Loading
    Loading