Beaba Multi Porties Pink - 6 x 90ml Siliconen

Item No. A00011179
" Beaba Multi Porties Neon - 6 x 90 ml Met de Multi Porties van Beaba kan je 6 porties van 90 ml tegelijkertijd invriezen. Zo kan je afhankelijk van de leeftijd en eetlust van je kindje nadien de nodige hoeveelheid groentepap ontdooien. De vorm is bestand tegen temperaturen van –55 graden tot 210
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 15,79
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Beaba Multi Porties Neon - 6 x 90 ml

Met de Multi Porties van Beaba kan je 6 porties van 90 ml tegelijkertijd invriezen. Zo kan je afhankelijk van de leeftijd en eetlust van je kindje nadien de nodige hoeveelheid groentepap ontdooien.
De vorm is bestand tegen temperaturen van –55 graden tot 210 graden en is geschikt voor gebruik in de microgolfoven en gewone oven. De silicone is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je de bevroren groentepap makkelijk uit de vorm kan halen.
De 6 compartimenten zorgen ervoor dat je een grote hoeveelheid voeding van invriezen maar ook dat je verschillende smaken in een vorm kan invriezen. Heb je bijvoorbeeld eens een beetje teveel gemaakt, dan kan je dit invriezen voor als je eens een keertje te weinig gemaakt hebt.
Het luchtdichte deksel zorgt ervoor dat de smaken en geuren optimaal bewaard blijven. Is je kindje al wat te oud geworden voor groentepap? Dan kan je de vorm blijven gebruiken als cakevorm.
De bewaarvorm kan met de hand of in de vaatwasser gereinigd worden.

  • 6x90 ml
  • Siliconen
"
Specifications
Merk BEABA
Kleur Roze/Fuchsia
Leveranciersnummer 912595
    Loading
    Loading