Besafe Autostoel Izi Flex Fix I-Size - Peak Mesh

Item No. A00156276
Ook wanneer je kind ouder wordt, blijft veiligheid en comfort in de wagen belangrijk. Kies voor de Besafe iZi Flex Fix autostoel voor je opgroeiende kind, die aan de nieuwste i-Size norm voldoet. Je klikt eenvoudig de autostoel vast op het Isofix-systeem van je wagen en maakt je kind vast met de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 299,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ook wanneer je kind ouder wordt, blijft veiligheid en comfort in de wagen belangrijk. Kies voor de Besafe iZi Flex Fix autostoel voor je opgroeiende kind, die aan de nieuwste i-Size norm voldoet. Je klikt eenvoudig de autostoel vast op het Isofix-systeem van je wagen en maakt je kind vast met de autogordel. Voor extra veiligheid heeft de iZi Flex Fix een gordelgeleider ter hoogte van de heupen. Dit zorgt ervoor dat kinderen bij een aanrijding niet onder de heupriem kunnen doorglijden. De bijgeleverde schoudergordelbeschermer geeft extra comfort in de halsstreek en als je kindje moe is of als je een lange autorit voor de boeg hebt, kan je de iZi Flex in een rustpositie zetten. De Peak Mesh stoelbekleding is een 3D-stof met een open structuur waartussen luchtlaagjes kunnen ontstaan. Dit zorgt voor een goede warmte- en vochtafdrijving, waardoor je kindje comfortabel en zonder zweten kan meereizen. Moet je 3 autozitjes naast elkaar plaatsen op de achterbank, kan je een deel van de zijkanten van de iZi Flex verwijderen. Zo win je ruimte en kan je drie kinderen veilig en comfortabel naast elkaar vervoeren.

 • Geschikt voor kinderen van 100-150 cm (ca. 4 - 12 jaar)
 • Installatie: veiligheidsgordel of ISOFIX met veiligheidsgordel
 • 2 rustposities
 • Pad+ schoudergordelbeschermer voo extra comfort en bescherming van kin en borst
 • SIP+ (Side Impact Protection)
 • Gordelgeleider ter hoogte van de heupen
 • Peak Mesh: stof met open structuur voor comfortabelere temperatuur
 • Mogelijk om 3 autostoelen naast elkaar te plaatsen door afneembare zijkanten (breedte rugleuning met zijkanten: 52cm, zonder zijkanten: 44 cm)
 • Voldoet aan de Europese I-Size veiligheidsnorm (UN R129)
Specifications
Merk BESAFE
Kleur Grijs
Leveranciersnummer HT1001020022
Omschrijving 2 Peak Mesh
Description Besafe Autostoel Izi Flex Fix I-Size - Peak Mesh
  Loading
  Loading