Bibi Fopspeen Natural 0-6M - HP Glow in The Dark 4friends Assorti kleur

Item No. 39940805
De Bibi fopspenen zijn al jaren een klassieker onder de fopspenen en hebben al veel kindjes gesust en getroost. Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Bibi kwaliteit en functionaliteit met een verscheidenheid aan kleuren en prints. De spenen zijn zo ontworpen dat tong, gehemelte en kaak voldoende
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 5,79
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Bibi fopspenen zijn al jaren een klassieker onder de fopspenen en hebben al veel kindjes gesust en getroost. Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Bibi kwaliteit en functionaliteit met een verscheidenheid aan kleuren en prints. De spenen zijn zo ontworpen dat tong, gehemelte en kaak voldoende ruimte hebben om vrij te bewegen en zich te ontwikkelen. Het schildje is ergonomisch gevormd zodat het optimaal past aan het gezicht van je kindje. De Airflow gaatjes aan de zijkant zorgen voor voldoende ventilatie. Om de fopspeen makkelijk terug te vinden in het donker, licht de middelste ring op.

  • Geschikt van 0-6 maanden
  • Siliconen kersvormige speen
  • ErgoComfort Shield: schild past mooi aan rond de mond
  • Airflow gaatjes voor ventilatie
  • Glow in the dark
  • Inclusief beschermkapje om de speen hygiënisch mee te nemen

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.


Specifications
Merk BIBI
Leveranciersnummer 3643285
    Loading
    Loading