BSi pH up 1L - Voor zwembad water

Item No. A00041620
Als je een jacuzzi of zwembad in de tuin hebt moet je deze goed bijhouden. Je wilt immers in fris en helder water zwemmen. Je kunt de waterkwaliteit goed houden met behulp van de juiste alkaliniteit, de juiste pH-waarde ligt tussen de 7.0 en de 7.6 en voldoende werkzaam chloor. Als de pH-waarde te
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 4,49
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Als je een jacuzzi of zwembad in de tuin hebt moet je deze goed bijhouden. Je wilt immers in fris en helder water zwemmen. Je kunt de waterkwaliteit goed houden met behulp van de juiste alkaliniteit, de juiste pH-waarde ligt tussen de 7.0 en de 7.6 en voldoende werkzaam chloor. Als de pH-waarde te laag is, wordt het zwembadwater te zuur, het chloor wordt dan zo actief dat je last kunt krijgen van rode ogen of jeukende huid. Het zure water is bovendien slecht voor de wanden en de pomp van je zwembad of hottub. Het is dus belangrijk om de juiste pH-waarde te creëren en jouw huidige pH-waarde aan te passen. Met deze pH plus verhoger heb je snel en doeltreffend het water weer in balans. Dankzij de geconcentreerde, vloeibare samenstelling blijven er geen restanten achter in het water. 
 
De hoeveelheid pH die je nodig hebt om de juiste waarde te krijgen is als volgt: voeg 20 milliliter toe per m³ water om de pH 0.2 te verhogen. De inhoud van je zwembad bereken je door de lengte x breedte x hoogte te doen. Dus is je zwembad 10 meter lang, 5 meter breed en 3 meter diep dan doe je: 10 x 5 x 3 = 150 m³. In dit geval heb je dus 3000 milliliter pH verhoger nodig om de pH-waarde van je zwembad 0.2 te verhogen.
Specifications
Merk BSI
Leveranciersnummer 6272
Omschrijving 2 Voor zwembad water
Description BSi pH up 1L - Voor zwembad water
    Loading
    Loading