Bumbo Floor Seat - Powder Blue

Item No. A00089537
Met deze comfortabele Bumbo Floor seat kunnen de baby's helemaal alleen zitten! De Bumbo seat is een comfortabele stoel voor alle baby's vanaf 3 maanden. Voor gebruik op binnen- en buitenlocaties zoals in huis, op kinderdagverblijven, op het strand en bij het zwembad. De Bumbo Seat is zacht,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 69,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met deze comfortabele Bumbo Floor seat kunnen de baby's helemaal alleen zitten! De Bumbo seat is een comfortabele stoel voor alle baby's vanaf 3 maanden.

Voor gebruik op binnen- en buitenlocaties zoals in huis, op kinderdagverblijven, op het strand en bij het zwembad. De Bumbo Seat is zacht, flexibel en comfortabel.
Het is licht van gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen. Bovendien is het makkelijk schoon te maken.

Bumbo geeft kleine kinderen het gevoel dat ze al echt kunnen zitten. Baby's eigen lichaamsgewicht zorgt er voor dat hij niet uit de Bumbo Seat kan klimmen.
Het is dus een handig hulpmiddel bij het voeden; het geeft die extra paar handen waar moeders altijd naar op zoek zijn.

De Bumbo Seat word aanbevolen door kinderartsen en orthopedisch specialisten.

Het belangrijkste element van de Bumbo is dat de zitting lager is dan de been openingen. Dit zorgt voor een correcte ondersteuning van het onderste deel van de wervelkolom.
De hogere plaatsing van de been openingen zorgt ook voor een grotere beweeglijkheid van de heup- en kniegewrichten waardoor belasting van de wervelkolom kan afnemen.

  • Leeftijd: Vanaf 3 maanden
  • Kleur: Cradle Pink
  • Makkelijk schoon te maken
Specifications
Merk BUMBO
Kleur Blauw
Omschrijving 2 Powder Blue
Description Bumbo Floor Seat - Powder Blue
    Loading
    Loading