Chicco Dry Fit Luiers Maat 3 Midi 4-9 Kg 21st

Item No. 37888923
" Chicco Dry Fit Luiers De Dry Fit luiers van Chicco zijn ultra absorberend dankzij hun belangrijk volume aan polymeren. Ze zijn gemaakt van uiterst fijn materiaal zodat ze aangenaam zijn om te dragen en je kindje vrij kan bewegen. De ademende stof zorgt ervoor dat de huid goed droog blijft en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Chicco Dry Fit Luiers

De Dry Fit luiers van Chicco zijn ultra absorberend dankzij hun belangrijk volume aan polymeren. Ze zijn gemaakt van uiterst fijn materiaal zodat ze aangenaam zijn om te dragen en je kindje vrij kan bewegen. De ademende stof zorgt ervoor dat de huid goed droog blijft en vermindert zo het risico op irritatie veroorzaakt door warmte en zweet. De dubbele, soepele zijdelingse bescherming vermindert het risico op lekjes en past zich aan de vorm van je kindje aan. De levende, herpositioneerbare, elastische sluiting blijft stevig vastzitten maar volgt toch optimaal je baby’s beweging. De luiers van Chicco zijn dermatologisch getest.

  • Ultra absorberend
  • Aangenaam om te dragen
  • Vermindert het risico op irritatie
  • Elastische sluiting
  • Dermatologisch getest
  • Dit pak bevat 21 luiers geschikt voor kindjes van 4 tot 9 kg

De eerste jaren met je baby zijn gevuld met unieke, waardevolle momenten. De missie van Chicco is om dicht bij ouders en hun kinderen te staan, met passie en vaardigheden, zodat van elk moment genoten kan worden.

"
Specifications
Merk CHICCO
Prijsgroep NETTO Dit artikel heeft een netto-prijs waardoor dit geen korting geeft bij acties.
Leveranciersnummer 00007172000000
    Loading
    Loading