Chicco Verkoelende Bijtring Handvat 4m+ - Assorti Kleur

Item No. 33845454
Niets zo vervelend als pijnlijk tandvlees bij het doorkomen van de eerste tandjes. Deze toffe bijtring van Chicco kan je kindje makkelijk vasthouden om op te bijten en zo de pijn te verzachten. Je kan de bijtring ook afkoelen in de koelast, omdat een koele bijtring het gevoelige tandvlees nog beter
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 3,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Niets zo vervelend als pijnlijk tandvlees bij het doorkomen van de eerste tandjes. Deze toffe bijtring van Chicco kan je kindje makkelijk vasthouden om op te bijten en zo de pijn te verzachten. Je kan de bijtring ook afkoelen in de koelast, omdat een koele bijtring het gevoelige tandvlees nog beter kalmeert. Het reliëf op het oppervlak stimuleert je kindje er op te bijten. Ook het handvat is geschikt om op te bijten.

  • Geschikt vanaf ca. 4 maanden
  • Kan afgekoeld worden in de koelkast
  • Kalmeert pijnlijk tandvlees
  • Verschillende texturen

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk CHICCO
Leveranciersnummer 00071520600000
Omschrijving 2 Assorti Kleur
Description Chicco Verkoelende Bijtring Handvat 4m+ - Assorti Kleur
    Loading
    Loading