Childhome Bed 17 White Frame White - 70x140

Item No. 39254492
Dit prachtige meegroeibed van Childwood is gemaakt van hoogwaardige materialen met een Scandinavische look. Het witte frame met scheve pootjes onderaan het bed zorgt voor een moderne toets. Het bed is super praktisch want het groeit mee met je kindje. In het begin gebruik je het bedje als babybedje
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 315,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dit prachtige meegroeibed van Childwood is gemaakt van hoogwaardige materialen met een Scandinavische look. Het witte frame met scheve pootjes onderaan het bed zorgt voor een moderne toets.
Het bed is super praktisch want het groeit mee met je kindje. In het begin gebruik je het bedje als babybedje met verstelbare lattenbodem (3 verschillende standen) zodat je de hoogte kan aanpassen aan de leeftijd van je kindje. Als je kindje wat ouder is kan je aan één zijde de spijlen verwijderen en vervangen door de bijgeleverde halfopen zijdes. Zo kan je kindje zelf in en uit het bedje stappen maar kan het er toch niet uit vallen. Later kan je ook de halfopen zijde verwijderen. Wordt je kindje te groot voor het bed, kan je het nog verder gebruiken als zitbank. Nog enkele leuke kussens en knuffels toevoegen (apart aan te kopen) en je hebt een gezellig hoekje om boekjes in te lezen.

 • Meegroeibed 70 x 140 cm
 • Inclusief lattenbodem
 • Inclusief halfopen zijdes
 • Maximum gewicht: 30 kg
 • Materiaal: MDF – beuk
 • Onderhoud: reinigen met een vochtige doek
 • Exclusief matras en bekleding
Specifications
Merk CHILDHOME
Kleur Wit/Beige
Geschikt voor Babybed
Leveranciersnummer BE17WW
Description Childhome Bed 17 White Frame White - 70x140
LS Promo Meubelkorting 10%
  Loading
  Loading