Childhome Deurhek Tundra 75.5-80cm - Autoclose Metaal Wit

Item No. 39833675
Childhome Deurhek Tundra Metaak Wit 75,5 – 80 cm Het Tundra deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat je kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat je kind de trap niet kan opklimmen. De
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 69,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Childhome Deurhek Tundra Metaak Wit 75,5 – 80 cm

Het Tundra deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat je kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat je kind de trap niet kan opklimmen. De breedte van het hekje varieert van 75,5 cm tot 80cm. Met behulp van verlengstukken (apart aan te kopen) kan de breedte gemakkelijk worden aangepast (tot max. 108 cm).

Extra steun en veiligheid worden verzekerd door het U-profiel. Omwille van dit profiel, wordt het afgeraden om het hekje te plaatsen bovenaan de trap. De kans bestaat immers dat je struikelt over het metalen frame.
Het frame wordtgeïnstalleerdzonderschroeven. Hetframekangemakkelijk onder spanning in de deuropening geplaatst worden, zonder de kader of de muur te beschadigen.

Om fouten met montage te voorkomen is het hekje voorzien van een druk-indicator. Wanneer deze rood is, is het hekje geopend of is er te veel of te weinig spanning op het hekje. Staat de indicator op groen, dan is het hekje gesloten en de druk in orde. Een éénhandsluiting maakt het gemakkelijk voor volwassenen om het hekje met slechts één hand te openen. Daarboven valt het hekje automatisch in slot achter jou. Het hekje kan geopend worden aan beide kanten.

Ten slotte verhinderen de speciale scharnieren dat de vingertjes van je kindje gekneld kunnen raken.

 • Geschikt voor deuropeningen tussen 75,5 en 80 cm
 • Kan uitgebreid worden tot 108 cm mits aankoop van verlengstukken
 • Bevestiging: Klemmen
 • Hekje valt automatisch in het slot achter jou
 • Voor volwassenen eenvoudig met één hand te openen
 • Druk-indicator om zeker te zijn dat er genoeg spanning op het deurhek staat
 • Kan gebruikt worden in combinatie met Jippie's Wall Saver (apart aan te kopen) voor extra grip en om de muren niet te beschadigen
Specifications
Merk CHILDHOME
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer VHTUNW
  Loading
  Loading