Childhome Mommy Bag Big - Canvas Off White Stripes Black/Gold

Item No. A00027879
" Childhome Mommy Bag Big Canvas Off White - Stripes Black/Gold  Ben je het ook beu om 10 dezelfde verzorgingstassen tegen te komen als je er een dagje op uit bent? Met deze Mommy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Mommy Bag van Childhome is een trendy tas die op
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 89,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Childhome Mommy Bag Big Canvas Off White - Stripes Black/Gold 

Ben je het ook beu om 10 dezelfde verzorgingstassen tegen te komen als je er een dagje op uit bent? Met deze Mommy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Mommy Bag van Childhome is een trendy tas die op nummer 1 staat als het gaat over stijl en functionaliteit. Met twee handige haken kan de tas eenvoudig aan de wandelwagen bevestigd worden. De tas kan zowel aan de handvaten als aan de schouderriem gedragen worden. De grote verzorgingstas is verdeeld in verschillende compartimenten zodat je alles netjes kan opbergen, heeft een vak voor vuile kleertjes en een verzorgingsmatje zodat je je kindje altijd netjes kan verschonen.
  • Grote verzorgingstas inclusief verzorgingsmatje
  • Afmetingen: 55 x 30 x 30 cm
  • Materiaal: Waterafstotende canvas
  • Exclusief luiers en verzorgingsspulletjes
Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.
"
Specifications
Merk CHILDHOME
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer CWMBBCOBL
    Loading
    Loading